Gaat u binnenkort verbouwen of bent u aan het verbouwen en staat er een steiger voor uw pand? Ontdek dan de impact van steigerdoeken. De doeken zorgen ervoor dat de steigers uit het zicht zijn en daarnaast zijn de doeken een mooi reclamemiddel. Uw reclameboodschap heeft op deze gigantische doeken een groot bereik, niemand kan er omheen. Reclame op Gebouw kan het gehele project begeleiden. Van de productie van het doek tot en met (de)montage van het frame en doek op de steiger.

Steigerdoeken_assor

Bouwhekken worden vaak ingezet voor het afschermen van bouwputten en bouwwerkzaamheden. Deze bouwhekken kunnen worden voorzien van spandoeken, waardoor ze prima als tijdelijk communicatiemiddel kunnen worden ingezet. Op de spandoeken kan informatie omtrent het bouwproject worden geplaatst of een merk worden gecommuniceerd. Ook sponsors en andere partijen die belang hebben in een project kunnen via spandoeken zichtbaar worden gemaakt.

Bouwhekdoeken_assor

Een kabelframe is bij uitstek geschikt voor grotere spandoeken aan de gevel. Het grote voordeel van een kabelframe is dat het frame bijna niet zichtbaar is en het doek bij elke gelegenheid makkelijk gewisseld kan worden.

NAI_assor

Een vrijstaand frame is in allerlei formaten en hoogtes te plaatsen op diverse ondergronden. Wij denken graag met u mee over de juiste locatie waarop het frame geplaatst kan worden, zodat het zichtbaar is voor uw doelgroep.In een frame wordt een fullcolor doek gespannen. Indien nodig is het frame makkelijk verplaatsbaar en een doekwissel snel en eenvoudig uitgevoerd door onze monteurs.

U kunt bij ons kiezen om een frame te kopen, maar het is ook mogelijk een frame te huren voor een afgesproken periode.

G-star_assor

Tegenwoordig kunnen reclameframes er uitzien als reclameborden, voorzien van een onzichtbare ophaning en met alle voordelen van een flexibele banner. Hierdoor is een doekwissel snel uitgevoerd. Maxtension maakt bij een blindframe gebruik van een lichtgewicht framesysteem van weerbestendig aluminium dat alleen de baner toont zonder het frame of de elastieken spanners. Het doek wordt bij een blindframe over het frame getrokken naar de achterkant, waar het vastgezet wordt met elastieken spanhaken. Het frame is verkrijgbaar in iedere gewenste lengte of breedte en wordt gemonteerd op slechts 5 cm van de gevel, waardoor het doek en de elastieken weinig tot geen last van de wind hebben.

Blindframe_assor

Houten reclameborden zijn de ideale en stevige oplossing voor vastgoed communicatie. Met een groot bouwbord is de eerste steen gelegd om aandacht voor het nieuwe project te krijgen. Reclameborden zijn de visitekaartjes op de bouwplaats. Duidelijke communicatie over het project en door het gebruik van grote full colour impressies wordt de attentiewaarde verhoogd. Reclame Op Gebouw kan u adviseren over de uitingen en de teksten die op het reclamebord het beste tot hun recht komen.

Om uw bouwbord ook in het donker op te laten vallen, kunnen de bouwborden worden verlicht. Dit kan door middel van bouwlampen, maar het is ook mogelijk om speciale verlichting te gebruiken. Wij geven u graag een advies op maat voor uw project.

Bouwbord_assor

Uw bedrijfsnaam op uw pand hebben? Maak gebruik van gevelletters. Gevelletters zijn er in diverse materialen, diktes en kleuren met ieder een eigen uitstraling. Gevelletters kunnen hierdoor altijd passend worden gemaakt binnen uw huisstijl.
Gevelletters worden veel toegepast als gevelreclame voor buiten, maar is ook prima voor binnen te gebruiken als bijvoorbeeld bewegwijzering.

Molenbeek

Raamstickers worden vaak ingezet als blikvanger om een bedrijf, product of evenement te communiceren. Voor ramen zijn er diverse toepassingen om mooie effecten te creëren. Wij geven u graag een advies op maat of de mogelijkheden. Onze gevelstickers worden gemaakt van weerbestendig en duurzaam materiaal.

Eén van de vele mogelijkheden waarvoor raamstickers worden ingezet is als er een pand of winkel wordt verbouwd. Maak uw doelgroep nieuwsgierig door gebruik te maken van raamstickers. Hiermee kunt u bijvoorbeeld laten zien hoe de winkel eruit komt te zien of spannend houden door enkele impressies te tonen.

Reclame Op Gebouw ontwerpt, produceert en monteert full color geprinte folies die zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van de ramen geplakt kunnen worden. Er zijn vele mogelijkheden als alleen een logo, etalages belettering tot het dichtplakken van de ramen met een knallende uiting. Na de bouw of renovatie kunnen de stickers makkelijk worden verwijderd.

Raamfolies_assor

Alles wat Reclame Op Gebouw levert is uniek en doordat u uw eigen beeldmateriaal kan kiezen, ook gepersonaliseerd. Zo kunt u een blinde muur volledig voorzien van een spetterende uiting. U kunt zelf bepalen hoe de muur eruit komt te zien. Een rustgevend patroon of een prachtige afbeelding, alles is mogelijk! De muur is te beplakken met full color geprint behang uit delen of op een grootformaat doek welke speciaal ontwikkeld is om in één baan tegen de muur te monteren.

Een andere, sterk concurrerende, optie is om door middel van papieren behang uw wand te beplakken. Doordat de montage gebeurt op basis van water en het materiaal 100% PVC vrij is, is het gehele proces zeer milieuvriendelijk.

SBC_assor

Uw communicatie uiting stijlvol verlicht door het gebruik van lichtbakken. Uw uiting wordt zowel overdag als ’s avonds gezien door uw bezoekers, gasten of klanten. Het beeld valt op waardoor de attentiewaarde van uw bedrijf, winkel of hotel wordt verhoogd. Lichtbakken zijn in elk gewenst formaat verkrijgbaar. U kunt kiezen voor enkelzijdige of dubbelzijdige lichtbakken. De lichtbakken worden verlicht met energiebesparende LED’s.

Suitsupply_assor

 

Profielframes zijn geschikt om in te zetten als decoratiewand op beurzen, kantoren en winkels, maar ook goed in te zetten voor reclamedoeleinden. Profielframes zijn zowel te leveren kleine als zeer grote formaten en door het eenvoudige peesframe zijn de textieldoeken makkelijk te wisselen. De frames kunnen vrijstaand worden neergezet of strak tegen een muur worden bevestigd. Wij leveren alle systemen met een hoogwaardig full color geprint textiel doek. Ook voor deze systemen kunnen wij voor u de montage verzorgen.

Presentatiesysteem_assor

Melkglasfolie wordt veelal gebruikt om bepaalde ruimtes of een gedeelte van een ruimte af te schermen i.v.m. privacyoverwegingen, zoals vergaderruimtes, wachtruimtes etc.
Het voordeel van melkglasfolie is dat het semi-transparant is, waardoor het weinig tot geen doorkijk toelaat. Echter er kan wel licht doorheen en blijft er voldoende licht behouden.
Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden te bedenken qua ontwerp; logo’s of icoontjes kunnen bijvoorbeeld als een uitsparing in het melkglas verwerkt worden. Melkglasfolie is in verschillende tinten en structuren beschikbaar. Melkglasfolie is geschikt voor langdurige toepassingen en kan zowel voor binnen- als buitengebruik ingezet worden.

Aan de gevel heeft u de keuze uit de volgende opties voor het plaatsen van een frame. Een enkelzijdig frame tegen de gevel aan geplaatst en een V-frame welke uitsteekt vanaf de gevel. Een frame heeft een meer opvallende uitstraling t.o.v. een makelaarsbord en is daarnaast een stuk steviger. Hierdoor is een frame ook van een afstand duidelijk te zien en trekt de aandacht om uw boodschap over te brengen. Bij een hangend frame heeft u de keuze uit diverse formaten.

Bouwfonds_assor

Het plafond wordt vaak vergeten bij het aankleden van een ruimte. Door middel van een plafonddoek kunt u het gehele plafond voorzien van een afbeelding en op deze wijze extra sfeer aan de kamer toevoegen. De doeken kunnen wij geheel naar uw eigen wensen printen, leveren en monteren. Door LED verlichting achter het doek te plaatsen, worden lampen aan het plafond overbodig en krijgt de ruimte nog meer uitstraling.

Plafonddoek_assor

Vloerstickers zijn ideaal om uw boodschap over te brengen. Stippel een route uit naar uw evenement, plaats uw logo of actie op een opvallende plek in uw winkel of op een beursstand. Vloerstickers vallen op en zijn een origineel communicatiemiddel, blikvanger of bewegwijzering. Omdat mensen graag zien waar ze lopen, is de vloer een prima locatie. Reclame Op Gebouw kan vloerstickers in verschillende formaten leveren, zowel rechthoekig als contour gesneden. Daarnaast kan gekozen worden voor een vloersticker voor tijdelijk gebruik als ook voor semi permanente oplossingen. De vloerstickers zijn antislip, afneembaar en voor in- en outdoor gebruik. De vloerstickers zijn zonder blijvende sporen te verwijderen.

Vloerstickers_assor

 

 

 

 

Straatstickers

Voor tijdelijke of langdurige outdoor communicatie kunt u ook kiezen voor speciale straatstickers. Straatstickers zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in buitenruimtes. Door een sterke lijmlaag zijn straatstickers te gebruiken op de volgende ondergronden: beton, asfalt, stoeptegels en straatklinkers. Straatstickers kunnen ook binnen toegepast worden in ruimtes met ruwe ondergronden of vloerbedekking. Straatstickers zijn in diverse formaten, zowel rechthoekig als contour gesneden en full color verkrijgbaar. De stickers zijn makkelijk te verwijderen en laten geen lijmresten achter.

Straatsticker_assor

Containerframes zijn stevige constructies die op open plekken weerstand kunnen bieden en elke boodschap letterlijk overeind houden. Reclame Op Gebouw levert deze containerframes op maat. Containers die op diverse locaties worden geplaatst, waaronder bouwterreinen of evenementen, kunnen eenvoudig worden voorzien van een frame, waardoor u deze container als reclameobject kunt gebruiken. Hierbij worden speciale koppelingen gebruikt, waardoor er niet in de containers geboord hoeft te worden. Daarnaast is het voor op bouwterreinen een mooie manier om containers te onttrekken aan het zicht.

Containerframe_assor

Een beurs of congres kan eenvoudig aangekleed worden door middel van mobiele presentatiewanden. Deze mobiele presentatiewanden worden geleverd in een standaard koffer of tas voor eenvoudig transport. Alle systemen zijn eenvoudig op te zetten en van een hoogwaardige kwaliteit voor langdurig gebruik. Deze systemen leveren wij inclusief een full color doek.

Presentatiesysteem-2_assor

Bent u op zoek naar een robuuste blikvanger voor uw beurs en een stoere uitstraling voor uw stand? Reclame Op Gebouw kan voor u diverse beursframes produceren en monteren. Staande frames die als presentatiewand kunnen dienen of hangend boven de stand als herkenningspunt. Uiteraard zijn alle mogelijke formaten, afmetingen en uitvoeringen mogelijk.

Besteedt u liever de gehele opbouw en aankleding van uw stand aan één leverancier uit? Naast diverse beursframes kan Reclame Op Gebouw de complete aankleding verzorgen van uw stand. Denk aan: banners, groot formaat stickers, presentatiewanden en achtergrond prints op spandoeken (in frame) of foam. Ook geprinte lampenkappen, stoere verlichting en vloerbedekking is geen probleem voor ons.

Hiswa_assor

Vlaggenmasten
Reclame Op Gebouw levert vlaggenmasten in verschillende soorten en maten. U kunt aan de volgende materialen masten denken: aluminium, polyester en hout. Welk soort mast u kiest wordt bepaald door een aantal factoren, zoals weersinvloeden, duurzaamheid, budget, gebruiksdoel maar ook de omgeving is bepalend. Wij leveren permanente masten voor banieren of wappervlaggen voor bijvoorbeeld de entree van uw bedrijfspand. Daarnaast kunnen wij ook een hele stad voorzien van masten om bijvoorbeeld de verschillende locaties van een evenement aan te duiden of om een festival kleur te geven. Wij zijn specialist op het gebied van Citydressing en leveren en monteren door heel Nederland.

Vlaggen en banieren
Vlaggen en banieren van de hoogste kwaliteit tegen de juiste prijs. Wij leveren zowel digitaal geprinte als gezeefdrukte vlaggen en banieren. Een verticale vlag, ook wel banier genoemd, hangt het mooist met een uithouder aan de bovenkant. De vlag is altijd goed te lezen en geeft een professionele uitstraling. Ook voor een wappervlag bent u bij Reclame Op Gebouw aan het juiste adres. Een wappervlag wordt van een licht polyester gemaakt, waardoor de vlag ook bij weinig wind wappert. In verband met de weersinvloeden van regen en wind werken wij met inkten en materialen die zorgen voor een lange levensduur en mooi resultaat.

Druppels en Beachvlaggen
Beachvlaggen en druppels zijn onder meer buiten te gebruiken bij de aankleding van een festival, maar ook heel goed binnen toepasbaar bij een beurs of evenement. Wij leveren Beachvlagen en druppels in verschillende maten en geven advies over het soort voet die het beste bij de toepassing past. Wanneer u nog geen idee heeft welk design u de vlag moet geven, helpt onze studio u graag verder met artwork dat bij u past.

HF_assor