Etalagestickers

Wordt er een nieuw pand gebouwd of uw winkel verbouwd? Dan kunt u uw doelgroep hier nieuwsgierig naar maken door gebruik te maken van etalagestickers. Hiermee kunt u bijvoorbeeld laten zien hoe de winkel eruit komt te zien of het spannend houden door enkele impressies te tonen. reclame op gebouw ontwerpt, produceert en monteert full color geprinte folies die zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van de ramen geplakt kunnen worden. Er zijn vele mogelijkheden als alleen een logo, etalages belettering tot het dichtplakken van de ramen met een knallende uiting. Na de bouw of renovatie kunnen de stickers makkelijk worden verwijderd.

↑ Binnen

↑ Buiten

Snijfolies

Wilt u meer privacy creëren zonder licht weg te nemen? Dan kunt u glazen wanden beplakken met snijfolies. De uiting van de snijfolie kunt u naar wens door onze studio laten opmaken.

Gevelstickers

Om te zorgen dat uw hotel of bedrijfspand vanaf de openbare weg te zien is, kunt u gebruik maken van gevelstickers. Gevelstickers worden vaak ingezet…

Meer info →

Melkglasfolie

Melkglasfolie wordt veelal gebruikt om bepaalde ruimtes of een gedeelte van een ruimte af te schermen i.v.m. privacyoverwegingen, zoals vergaderruimtes, wachtruimtes etc.