Hangend (V) frame

Aan de gevel heeft u de keuze uit de volgende opties voor het plaatsen van een hangend frame. Een enkelzijdig frame tegen de gevel aan geplaatst of een V-frame welke uitsteekt vanaf de gevel. Een hangend frame heeft een meer opvallende uitstraling t.o.v. een makelaarsbord en is daarnaast een stuk steviger. Hierdoor is een frame ook van een afstand duidelijk te zien en trekt de aandacht om uw boodschap over te brengen. Bij een hangend frame heeft u de keuze uit diverse formaten.

↑ Hangend frame

↑ Hangend V frame

↑ Tailormade frame

↑ Frame haaks op de gevel

Kabelframe

Een kabelframe is bij uitstek geschikt voor grotere spandoeken aan de gevel. Het grote voordeel van een kabelframe is dat het frame bijna niet zichtbaar is en het doek bij elke gelegenheid makkelijk gewisseld kan worden.

Trussframe

Trussframes zijn solide frames die zowel geschikt zijn voor binnen- als buitengebruik. Deze frames worden met name ingezet als beursstands, presentatie- of perwand. Trussframes kunnen op maat worden geleverd. Het is mogelijk bij Maxtension naast koop van een Truss ook een Truss voor een periode te huren. Naast het frame verzorgt Maxtension de productie en montage van het doek.

Gevelbanier

Een naamsvermelding of reclame-uiting op de gevel dat opvalt en er strak uitziet? Kies voor een gevelbanier. Deze gevelbanier wordt haaks op de gevel gemonteerd in een systeem. Hierdoor kan er ook gemakkelijk en snel gewisseld worden van uiting.

Meer info →

Blindframe

Tegenwoordig kunnen reclameframes er uitzien als reclameborden, voorzien van een onzichtbare ophanging. Zo heeft u alle voordelen van een flexibele banner. Hierdoor is een doekwissel snel uitgevoerd. Reclame op gebouw maakt bij een blindframe gebruik van een lichtgewicht framesysteem van weerbestendig aluminium dat alleen de banner toont zonder het frame of de elastieken spanners. Het doek wordt bij een blindframe over het frame getrokken naar de achterkant, waar het vastgezet wordt met elastieken spanhaken. Het frame is verkrijgbaar in iedere gewenste lengte of breedte en wordt gemonteerd op slechts 5 cm van de gevel, waardoor het doek en de elastieken weinig tot geen last van de wind hebben.