Gevelbanier

Een naamsvermelding of reclame-uiting op de gevel dat opvalt en er strak uitziet? Kies voor een gevelbanier. Deze gevelbanier wordt haaks op de gevel gemonteerd in een systeem. Hierdoor kan er ook gemakkelijk en snel gewisseld worden van uiting.

Gevelbanier_Hofclub

Meest gekozen materialen

De dubbelzijdige banner is een PVC-doeksoort (610 gr./m²) van een extra hoogwaardige en stevige kwaliteit. Het materiaal heeft een matte uitstraling en nauwelijks structuur. De binnenkant heeft een zwarte kern, dat voorkomt dat uw prints doorschijnen. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om aan twee zijden te bedrukken.

Het materiaal voldoet daarnaast aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Specificaties

Materiaal PVC
Gewicht 610 gr./m2
Brandcertificaat B1
Bedrukking Dubbelzijdig, full color
Binnen/buiten Binnen en buiten
Waterafstotend Ja

Frontlit is een Polyester geweven doek van 420 gr./m². Frontlit heeft een hoge kleurkracht, heeft een glans en is sterk en duurzaam. Het materiaal is ideaal geschikt voor banieren, doeken is vrijstaande of hangende frame’s en bouwhekdoeken.

Het materiaal voldoet daarnaast aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1/M2 volgens DIN 4102.

Specificaties

Materiaal PVC
Gewicht 420 gr./m2
Brandcertificaat B1/M2
Bedrukking Enkelzijdig, full color
Binnen/buiten Binnen en buiten
Waterafstotend Ja

Voordelen gevelbanier

Kan dubbelzijdig

Schijnt niet door

Mooie matte uitstraling

Offerte aanvragen