Vrijstaand (V) frame

Een vrijstaand frame is in allerlei formaten en hoogtes te plaatsen op diverse ondergronden. Wij denken graag met u mee over de juiste locatie waarop het frame geplaatst kan worden, zodat het zichtbaar is voor uw doelgroep. In een frame wordt een full color doek gespannen. Indien nodig is het frame makkelijk verplaatsbaar en een doekwissel snel en eenvoudig uitgevoerd door onze monteurs.

U kunt er bij ons voor kiezen om een frame te kopen, maar het is ook mogelijk een frame te huren voor een afgesproken periode.

↑ Vrijstaand frame

↑ Vrijstaand V frame

↑ Frame op stelconplaten

Frame op stelconplaten

Een Stelconplaat is een betonnen vloerplaat van gestandaardiseerde afmetingen die veel gebruikt wordt bij onze vrijstaande frame’s als er bijvoorbeeld geen haringen geslagen mogen worden.

Trussframe

Trussframes zijn solide frames die zowel geschikt zijn voor binnen- als buitengebruik. Deze frames worden met name ingezet als beursstands, presentatie- of perwand. Trussframes kunnen op maat worden geleverd. Het is mogelijk bij Maxtension naast koop van een Truss ook een Truss voor een periode te huren. Naast het frame verzorgt Maxtension de productie en montage van het doek.

Bouwbord

Houten reclameborden zijn de ideale en tevens stevige oplossing voor vastgoed communicatie. Met een groot bouwbord is de eerste steen gelegd om aandacht voor het nieuwe project te krijgen. Reclameborden zijn de visitekaartjes op de bouwplaats. Duidelijke communicatie over het project en door het gebruik van grote full colour impressies wordt de attentiewaarde verhoogd. Maxtension kan u adviseren over de…

Meer info →

Hoarding

De hoarding leent zich bij uitstek als communicatiemiddel en kan worden ingezet voor reclamedoeleinden en om projectinformatie op te vermelden. Voorbijgangers of toekomstige klanten/bezoekers kunt u informeren en laten zien wat er komt op de betreffende locatie. Ongeacht het formaat van de schutting zijn er diverse mogelijkheden en materialen om de hoarding te bekleden.

Meer info →