Bouwbord

Houten reclameborden zijn de ideale en stevige oplossing voor vastgoed communicatie. Met een groot bouwbord is de eerste steen gelegd om aandacht voor het nieuwe project te krijgen. Reclameborden zijn de visitekaartjes op de bouwplaats. Duidelijke communicatie over het project en door het gebruik van grote full colour impressies wordt de attentiewaarde verhoogd. Reclame op gebouw kan u adviseren over de uitingen en de teksten die op het reclamebord het beste tot hun recht komen. Om uw bouwbord ook in het donker op te laten vallen, kunnen de bouwborden worden verlicht. Dit kan door middel van bouwlampen, maar het is ook mogelijk om speciale verlichting te gebruiken. Wij geven u graag een advies op maat voor uw project.

Meest gekozen materiaal

Dibond is eigenlijk een Alupaneel dat opgebouwd is uit drie lagen. De buitenste lagen zijn van aluminium en de kern is gemaakt van hard, zwart kunstof. Deze drie lagen zorgt er voor dat het een stevige en toch lichte plaat blijft. Dibond borden en panelen hebben een hoge corrosie- en weerbestendigheid. Dibond trekt niet krom en daarom is het ideaal geschikt voor buitentoepassingen.

Dibond is geschikt om direct op te printen maar je kan het ook bestickeren en daarna voorzien van een beschermlaminaat.

Het materiaal voldoet daarnaast aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Specificaties

Materiaal Aluminium en polyethyleen
Gewicht 4,32 kg/m2 (3 mm) 5,50 kg kg/m2 (4 mm) 
Brandcertificaat B1
Bedrukking UV- print enkezijdig of dubbelzijdig (optie is sticker)
Binnen/buiten Binnen en buiten
Waterafstotend Ja

Voordelen bouwbord

Elk formaat mogelijk

Sterke constructie

Verlichting mogelijk

Offerte aanvragen