Steigerdoeken

Gaat u binnenkort verbouwen of bent u aan het verbouwen en staat er een steiger voor uw pand? Ontdek dan de impact van steigerdoeken. De doeken zorgen ervoor dat de steigers uit het zicht zijn en daarnaast zijn de doeken een mooi reclamemiddel. Uw reclameboodschap heeft op deze gigantische doeken een groot bereik, niemand kan er omheen. Reclame op gebouw kan het gehele project begeleiden. Van de productie van het doek tot en met (de)montage van het frame en doek op de steiger.

Reclame op gebouw is preferred supplier van blowUP media.

Reclame op gebouw verzorgt in opdracht van blowUP media de montage van de steigerdoeken. Bekijk dit filmpje om te zien hoe wij dit doen.

Blindframe

Tegenwoordig kunnen reclameframes er uitzien als reclameborden, voorzien van een onzichtbare ophanging. Zo heeft u alle voordelen van een flexibele banner. Hierdoor is een doekwissel snel uitgevoerd. Reclame op gebouw maakt bij een blindframe gebruik van een lichtgewicht framesysteem van weerbestendig aluminium dat alleen de banner toont zonder het frame of de elastieken spanners.

Vrijstaand (V) frame

Een vrijstaand frame is in allerlei formaten en hoogtes te plaatsen op diverse ondergronden. Wij denken graag met u mee over de juiste locatie waarop het frame geplaatst kan worden, zodat het zichtbaar is voor uw doelgroep. In een frame wordt een full color doek gespannen. Indien nodig is het frame makkelijk verplaatsbaar en een doekwissel snel en eenvoudig uitgevoerd door…

Meer info →

Hangend (V) frame

Aan de gevel heeft u de keuze uit de volgende opties voor het plaatsen van een hangend frame. Een enkelzijdig frame tegen de gevel aan geplaatst of een V-frame welke uitsteekt vanaf de gevel. Een hangend frame heeft een meer opvallende uitstraling t.o.v. een makelaarsbord en is daarnaast een stuk steviger. Hierdoor is een frame ook van een afstand duidelijk te zien en trekt de aandacht…

Meer info →